Reklámfilmünk ide kattintva nyílik meg



Mai dátum
2018.12.13
Névnap
Luca
Kapcsolat
Levél nekem
Látogatók
1562509
Frissítve
2018.12.11

2.jpg

16.jpg

15.jpg

24.jpg

kep_7.jpg

H E R B A C I Ó     M A G A Z I N « Vissza a főoldalra

HERBÁCIÓ MAGAZIN 28. SZÁM

A Herbáció (a népi gyógyreceptek magazinjának) friss számát keresse az újságárusoknál, vagy fizessen elő a Herbáció magazinra bármelyik Postán! (Előfizetési csekk kérhető a posta hírlap ügyfélszolgálatán a 06 1 767 8262 telefonszámon, vagy a hirlapelofizetes@posta.hu emailcímen.)
Korábbi számaink megrendelhetők a kiadónál: DVD-n (pdf), vagy papír formában - utóbbiban a készlet erejéig: ár 350 Ft/lapszám. Telefonszámunk: 0630 / 437-8900, nzr(kukac)herbacio.hu


A HERBÁCIÓ magazin 28. számának tartalmából:

Növényi hajszínezők (kamillás színező, cassia-szőkítő, kamillás-sáfrányos hajöblítő, hajfényesítő, henna pakolás, indigó pakolás, zsályás hajsötétítő, babérfőzet, bodzafőzet, vörösítők, henna festék, hennás öblítő, dió színező, zölddiós öblítő, dióolaj, borostyánlevele- főzet, bodza-ecet öblítő, indigópép)

A gyógyító és szépítő agyag (agyagfélék, az agyag gyógyhatásai, agyagpakolások, agyagborogatások, mitteszerek ellen, pórustágító maszk, ránctalanító pakolás, nyugtató arcpakolás, narancsos pakolás, gyógyföldpakolás, pakolás narancsbőrre, agyagos hajpakolás, hajbalzsam, agyagsampon)

Natúrkrém készítés (hasznos tippek, csokis ajakápoló, fürdőbomba)

Virágos ételek-italok (metélőhagyma, szeklice, articsóka, salátaboglárka, krizantém, almafa, bárdonyviurág, ibolya, sarkantyúvirág. Tózsa, árvácska, borágó, szegfű, sásliliom, tök, tulipán, bodza, akác orgona… Receptek: virágsaláta, virágzselé, virágecet, kandírozott virágok, almazselé, rózsadesszert, rózsalikőr, rózsadzsem, pitypanglekvár, rózsalé, rózsaszörp, rózsaíz, bodzavirág bólé, bundás bodza, rántott tökvirág, virágszirmos túrókrém )

A körte szörpje (a körtéről, vadkörteszörp)

Az a csodálatos parlagfű (a parlagfű jó oldala, receptek parlagfűből: zöldpor, zöldleves, parlagfű liszt, szendvicsdísz)

Tápláló arab csemege (halva, sütőtökpuding)

Hagymák (a vörös, a lila és a zöld…)

Különleges és egészséges (narancs puding, rizs puding, árpakása-kenyér, dió-kenyér, egészség cipó, gesztenyés kenyér, gyömbéres kenyér, kókuszos kenyér, kukoricacipó, mézes kenyér, mákos kenyér, napsütött kenyér,  pászka-macesz-kenyér, árpakása-hurka, árpakása-sült,  banán-liszt, banánfőzelék, banán sült,  búza nyerskoszt, hagymaszósz, mentaszósz, árpakása leves, bab sült, borsó sült, gesztenye sült, kenyér sült, alma krémek, dió krémek, mák-krém, rizskrém, mandulavaj, gesztenye-puding, kenyér-puding, kókusz-puding, mazsola puding)

Luffatök, a gyógyszivacs

A ribizli család (Tavasz Tündér itala, ázalék, forrázat, ribizli tea, ribizli borok, borcsemege, gyümölcskocsonya, bíbor lapka, ribizli leves)

A nád (nádkaramell, nádpite, nádbor, nádrum)

Előfizetői információk

kep_15.jpg

49.jpg

10.jpg

50.jpg

kep_12.jpg

40.jpg

33.jpg

4.jpg

12.jpg

35.jpg

19.jpg

1.jpg