Reklámfilmünk ide kattintva nyílik meg



Mai dátum
2018.10.23
Névnap
Gyöngyi
Kapcsolat
Levél nekem
Látogatók
1540682
Frissítve
2018.10.21

kep_1.jpg

16.jpg

kep_9.jpg

kep_11.jpg

18.jpg

H E R B A C I Ó     M A G A Z I N « Vissza a főoldalra

HERBÁCIÓ MAGAZIN 26. SZÁM

A Herbáció (a népi gyógyreceptek magazinjának) friss számát keresse az újságárusoknál, vagy fizessen elő a Herbáció magazinra bármelyik Postán! (Előfizetési csekk kérhető a posta hírlap ügyfélszolgálatán a 06 1 767 8262 telefonszámon, vagy a hirlapelofizetes@posta.hu emailcímen.)
Korábbi számaink megrendelhetők a kiadónál: DVD-n (pdf), vagy papír formában - utóbbiban a készlet erejéig: ár 300 Ft/lapszám. Telefonszámunk: 0630 / 437-8900, nzr(kukac)herbacio.hu

A HERBÁCIÓ magazin 26. számának tartalmából:

 

Kozmetikumok télire (téli bőrtápláló krém illóolajokkal, körömvirágos kézápoló, birsalma szájvíz)

Vegetáriánus élelmiszer (a vegetarianizmus különböző típusai, rövid leírással)

Kerek repkény (gyógyhatása, repkényleves, repkénykörözött, bundás repkény)

Galaj (gyógyhatása, galaj leves, galaj felfújt, galaj magkávé)

Podagrafű (gyógyhatása, podagra saláta, podagra leves és főzelék)

Galagonya (galagonya tea, galagonya szósz, galagonyapuding, és zselé)

Mogyoró (mogyoróital, mogyorópestó, mogyoró krokett)

Csarab (gyógyhatása, csarabsör)

Komló (gyógyhatás, komlóhajtás elkészítése, komlós frittáta)

Torma (gyógyhatása, tormamártás, korhelyreggeli)

Kányazsombor (gyógyhatása, zsombormártás)

Boróka (gyógyhatása, borókaturmix, seitan szelet borókával)

Hárs (gyógyhatása, hárspezsgő, hársszendvics)

Papsajt (papsajt saláta, melokhia, papsajtos fánk, főzelék, kapri)

Szurokfű (tea, fűszeres lángos, szurokfüves barnacukor)

Naspolya (gyógyhatása, nyers spagetti naspolyával)

Máriatövis (gyógyhatása, magtea)

Csalán (csalánleves, csalán fasírt, csalánkocsonya)

Sütőtök (felhasználása, a kozmetikában és a konyhában)

Birs (ecetes birs, birsbefőtt, birs mustban, birsalmasajt)

Örökségfajták a kertekben (tájfajták, örökségfajták, kékparadicsom, egérdinnye, okra, tüskésuborka…)

Gyógynövénykert Nagykörün (a batáta termesztése)

Pestók sokféleképp (kendermag, kesu, mák, mandula, napraforgó, barackmag, szőlőmag…)

Az ókor ételei-italai (érdekességek, tanulságok az ókori emberek táplálkozásáról)

3.jpg

25.jpg

kep_14.jpg

13.jpg

20.jpg

43.jpg

37.jpg

19.jpg

30.jpg

33.jpg

42.jpg

39.jpg