Reklámfilmünk ide kattintva nyílik megMai dátum
2020.01.18
Névnap
Piroska
Kapcsolat
Levél nekem
Látogatók
1721267
Frissítve
2020.01.16

kep_16.jpg

41.jpg

8.jpg

7.jpg

kep_2.jpg

E R D Ő K I N C S E   K E R T É S Z E T « Vissza a főoldalra

 

 
 
 

 

KAUTEN KERTÉSZET

Növényeink aktuális listája a www.herbacio.unas.hu webáruházban érhető el. A kertészet működtetője a Kauten Etnobotanikai Alapítvány.

A kertészet Pest megye déli részén, a Csepel-szigeten, Szigetújfaluban található. A falu Budapesttől mindössze 45 km-re, Ráckevétől pedig 10 km-re fekszik. Megközelíthető Budapest felől autóúton az M0 körgyűrű Halásztelki leágazása felől, vagy HÉV-en, Budapest Közvágóhídról indulva, Szigetszentmárton megállóhelytől, a helyközi buszjárattal.

Fő profilunk a nagyméretű szoliter konténeres cserjék termesztése, különös tekintettel a ritka fajokra és fajtákra. A kertépítő kollégák által régóta keresett nagy méretű cserjék hazai hiányát szeretnénk mérsékelni. Igény esetén egyes növényekből nagyobb tétel előállítását is vállaljuk. Ezeknek a növényeknek nagy előnye, hogy szinte az év bármely szakaszában ültethetőek és azonnal látványos kertet eredményeznek. A legnagyobb választékunk augusztusban van, ekkor 120-140 taxon található meg kertészetünkben, ami 7-8000 darab 2-3 literes konténerben lévő növényt jelent. A kertészeti árudák-, és kertépítők számára nagy tételben nagykereskedelmi áron kínáljuk növényeinket. Kis tételű vásárlás esetén a herbacio.unas.hu oldalon található árlista az irányadó. Növényeinket számos kertészeti vásáron és rendezvényen kínáljuk az érdeklődőknek. Telephelyünkön nyitvatartási idő nincs, így ha valaki személyesen szeretne vásárolni, ahhoz mindenképp telefonos időpont egyeztetés szükséges - néhány nappal az érkezése előtt. Megértésüket köszönjük!

A díszcserje termesztésen kivül szántóföldi növénytermesztéssel és gyümölcstermesztéssel (cseresznye, meggy, alma) is foglalkozunk összesen 20 hektáron. A megtermelt gyümölcsöt kizárólag nagykereskedők részére továbbértékesítésre, és exportra termeljük. Gyógy-, és fűszernövény gyűjteményünk szaporulatából is szoktunk eladni, ezek is felkerülnek az www.herbacio.unas.hu oldalra.

Nagykereskedelmi árjegyzékünket kérjük kérje emailben, vagy postán. Nagyobb tételű vásárlás esetén kedvezményeket biztosítunk.

Üdvözlettel:

Bódis Katalin Tel : 06/30-248-2375
Nagy Z. Róbert
Tel : 06/30-437-8900 

ELADÓ NÖVÉNYEINK: www.herbacio.unas.hu

 

 

 

 

Kép Latin név
Magyar név
Rövid leírás Konténer mérete
Készlet
Növény mérete
(cm)
Ár
(Ft)

http://bulkshop.hu

http://bit.ly/Cibdol_1

http://www.polariskorong.hu

http://www.diochi.hu/VIRAIMUN-KAPSZULAK-80-db-d21.htm

http://bit.ly/herbáció_vadg250glammies

http://gyogyitobeszelgetes.hu

44.jpg

kep_7.jpg

30.jpg

9.jpg

1.jpg

40.jpg

33.jpg

kep_14.jpg

kep_1.jpg

2.jpg

26.jpg

16.jpg